Behind every timeless
design project

Ne-am asumat misiunea de a răspândi filosofia Made in Italy în lume. Descoperă Povestea Noas

Proiecte Contract

Există un motiv solid pentru care iubim proiectele contract: datorită lor, produsele și filosofia made in Italy ajung la un număr foarte mare de persoane. Răsfoiește selecția noastră de mobilier și accesorii pentru proiecte HoReCa și, dacă nu găsești ceea ce cauți, contactează-ne pentru o propunere personalizată.

Rezidențial

Experimentează modul de viață italian cu selecția noastră de mobilier, accesorii și corpuri de iluminat.

Office

Numeroase studii atestă faptul că rolul pieselor de mobilier într-un ambient de lucru este esențial, și nu se limitează doar la confort și estetică.

Deoarece testăm noi înșine în prealabil toate produsele, putem recomanda cele mai potrivite piese de mobilier italian pentru amenajări de birouri contemporane.

Povestea noastră 15
ani de experiență
în design italian.

Ciao! Sunt Teodora Lazăr și mărturisesc că sunt dependentă: nu pot trăi fără designul italian. În ultimii 17 ani, m-am adâncit în cultura impresionantă a acestei țări frumoase și am învățat să îi îmbrățișez și să îi adopt filosofia.

Pasiunea mea pentru Italia a început în 2006, când am lucrat doi ani în marketing pentru o companie de design de produs de top. Așa am descoperit designul de mobilier italian și un univers minunat mi s-a deschis în față.

Branduri

Reprezentăm în exclusivitate peste 20 de branduri italiene de top în România, Bulgaria, Ungaria și Republica Moldova. În ultimii 13 ani, am testat personal calitatea și rezistența fiecărei colecții, pentru a putea garanta pentru fiecare piesă pe care o propunem clienților noștri.

Proiecte

De la hoteluri de cinci stele și restaurante exclusiviste la birouri și spații comerciale: descoperă o parte din proiectele de design interior din România din care facem parte.

Vrei să experimentezi designul italian de vârf?

Trebuie să vorbim!