Project management:
Rezidențial

Cum am început

Cunoștințele noastre vaste în sectorul mobilierului italian, contactele locale și anii de experiență în domeniu au dus într-un mod firesc spre o nouă abordare: oferirea de servicii de project management pentru reședințe private de lux din România, Bulgaria, Ungaria și Republica Moldova.

Avem o colaborare strânsă cu arhitecții și designerii, pentru a le transforma ideile în realitate, iar rețeaua noastră locală de artizani și pasiunea pentru frumusețe duc la rezultate unice, remarcabile.

Proiecte rezidențiale complexe, la cheie

Ne implicăm în întregul proces, chiar de la primele măsurători. Invităm apoi beneficiarii împreună cu arhitectul/ designerul în Italia, pentru vizite la fabricile pe care le considerăm potrivite proiectului. Planificăm execuția fiecărei piese și alegem împreună fiecare finisaj, nuanță și detaliu. Creăm mood-boarduri pentru fiecare spațiu și îi încurajăm pe designeri să își ajusteze schițele pe loc, pentru a ajunge la soluția bespoke perfectă.

O vizită durează de obicei câteva zile, iar sinergia creată este uneori incredibilă. Plasăm apoi comenzile și supervizăm procesul de producție, livrarea și montajul, întotdeauna cu echipe din Italia specializate în produsele brandului respectiv.

Prin rețeaua noastră unică de artizani și furnizori, putem livra toate elementele necesare în amenajarea unei case: de la finisaje, uși, obiecte sanitare și mobilier pentru interior și exterior la corpuri de iluminat și decorațiuni.

Orice element poate fi 100% customizat, grație artizanilor experimentați cu care colaborăm, selectați de noi în decursul anilor. Pentru noi, să îi implicăm în producerea de noi piese custom este o adevărată bucurie.

Pasiune pentru detalii

În reședințele high-end, detaliile au o importanță capitală. Doar printr-o producție 100% custom, cu finisaje alese de la același furnizor și piese fabricate de aceleași mâini, un proiect poate fi coerent și armonios și în ansamblu.

Vrei să experimentezi designul italian de vârf?

Trebuie să vorbim!