Povestea noastră
15 ani de experiență
în design italian.

Ca în orice poveste reușită, nici din a noastră nu au lipsit provocările.

Ciao! Sunt Teodora Lazăr și mărturisesc că sunt dependentă:
nu pot trăi fără designul italian.

În ultimii 17 ani, m-am adâncit în cultura impresionantă a acestei țări frumoase și am învățat să îi îmbrățișez și să îi adopt filosofia.

Pasiunea mea pentru Italia a început în 2006, când am lucrat doi ani în marketing pentru o companie de design de produs de top. Așa am descoperit designul de mobilier italian și un univers minunat mi s-a deschis în față.

În februarie 2008, am înființat în București Dedalo, o agenție de reprezentanță pentru mobilierul italian premium, cu branduri ca Ditre Italia.

Pas cu pas, am reușit să modelez un apetit pentru designul de vârf într-o țară care abia descoperea designul italian. Curând, mobilierul made in Italy cucerea tot mai mulți beneficiari români.

Pentru mine, atunci, afacerea semăna mai degrabă cu o misiune de dragoste decât cu un business. În 2010, m-am mutat din nou în Roma și am lăsat Italia să mă șlefuiască și modeleze, ca pe un bloc de marmură, dobândind treptat o manieră mult mai rafinată de a privi lumea și de a-i aprecia fiecare nuanță și detaliu. Pentru că în Italia frumusețea, la fel ca marea, nu e niciodată prea departe.

În scurt timp, am adăugat noi branduri în portofoliul Agenției Dedalo, iar business-ul a crescut considerabil, de la trei fabrici în 2008 la peste 20 de fabrici în 2021, toate reprezentate în exclusivitate în patru țări (România, Bulgaria, Ungaria și Republica Moldova). Și echipa a crescut, suntem acum patru entuziaști ai designului care se străduiesc să aducă stilul de viață italian în cât mai multe proiecte.

Design. Calitate. Confort

Pentru noi, acesta este triunghiul perfect și ne asigurăm că brandurile pe care le reprezentăm în exclusivitate îndeplinesc toate cele trei criterii. Lucrăm numai cu fabrici premium, ale căror produse ating cele mai înalte standarde din industrie.

Calitatea este esențială pentru noi, de aceea păstrăm permanent legătura cu fabricile și le vizităm periodic pentru a testa și a descoperi cele mai noi colecții.


Idei imposibile, devenite posibile

Oferim soluții și expertiză de top pentru proiecte HoReCa & Office, de la analiza costurilor și recomandări de produse, până la asistență permanentă pe durata execuției, logistică și montaj.

Colaborările noastre sunt extrem de variate, de la proiecte de anvergură din industria ospitalității la proiecte independente de hoteluri, resorturi, restaurante, baruri, dar și birouri și spații comerciale.

Ceea ce ne diferențiază este capacitatea de a furniza produse 100% custom-made, fabricate în Italia de artizani talentați, sub supravegherea noastră. Monitorizăm întregul proces, de la selectarea materialelor și pieselor până la finalizare, livrare și montaj.

Prin divizia noastră de Project Management Rezidențial, oferim servicii la cele mai înalte standarde pentru proiecte rezidențiale high-end. Îmbinăm know-how-ul, rețeaua de artizani și pasiunea pentru a livra rezultate remarcabile. Pentru că o locuință este cu adevărat unică doar atunci când este custom-made.

Valorile noastre

Empatie

Eforturile din primii ani ne-au făcut să înțelegem că business-ul nostru nu este doar despre produse ci, mai ales, despre oameni, o filosofie pe care o urmăm în orice întreprindem. Suntem deschiși către punctul de vedere al fiecărei părți implicate și avem întotdeauna răbdare, disponibilitate și respect.

Dedicare

Continuăm să ne privim meseria ca pe o „misiune de dragoste” și acest lucru este vizibil în entuziasmul și implicarea ce ne caracterizează. Preferăm să ne concentrăm pe soluții, nu pe probleme, și tindem întotdeauna spre relații profesionale pe termen lung.

Flexibilitate

Faptul că ne păstrăm un mindset flexibil ne ajută să ne adaptăm la circumstanțele schimbătoare. Lumea însăși e într-o continuă schimbare, de aceea alegem să ne adaptăm la cerințele clienților noștri și să ne concentrăm pe găsirea de soluții personalizate în acord cu nevoile acestora.

Echipa noastră

Teodora Lazăr

Business Development Manager

Gabriela Popa

Brand Manager

Isabela Dumitru

Business Development Assistant

Dacă rezonezi cu ceea ce suntem și ceea ce facem,

Ne-am bucura să ne contactezi folosind formularul de mai jos.